Δωρεάν Sitebuilder με Templates!

Ο RVSiteBuilder είναι μία εύκολη στη χρήση, επεκτάσιμη web εφαρμογή, σχεδιασμένη ειδικά για τη δημιουργία και διαχείριση ιστοσελίδων. Ο RVSiteBuilder είναι το ιδανικό εργαλείο μάρκετινγκ για τη μετατροπή των επισκεπτών του site σας σε νέους πελάτες!

Ο RVSiteBuilder με μία ματιά:

Εύκολο στη χρήση περιβάλλον διαχείρισης: Οδηγός δημιουργίας 7 βημάτων, ο οποίος περιλαμβάνει design και layout templates, δομή σελίδας, παραδείγματα κειμένων και τον γνωστό επεξεργαστή κειμένου (editor) WYSIWYG για τους αρχάριους χρήστες.

Προχωρημένα templates και χαρακτηριστικά: Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα σχέδια για την εμφάνιση του site τους, σε συνδυασμό με τα control panels του, για μια πιο προσωποιημένη παρουσία 

RVSitebuilder remplates

 

DIY Templates: είναι ένα πρωτοπόρο σύστημα, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα RVSiteBuilder template πιο εύκολα και γρήγορα, μέσα σε μερικά κλικς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δική σας εικόνα για header banner, να αλλάξετε φόντο,  το κυρίως μέρος της σελίδας (body) και το χρώμα του footer. Μπορείτε να παίξετε το ρόλο του επαγγελματία web designer, χωρίς τεχνικές γνώσεις!

 

Πολλά και διαφορετικά modules: Τα modules κάνουν ακόμα πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό τον RVSiteBuilder. Μερικά από αυτά είναι Blog, Φωτογραφίες (Image Gallery), Βιβλίο Επισκεπτών (Guestbook), Επικοινωνία (Feedback), Εγγραφή, Συχνές Ερωτήσεις - FAQ και Newsletter.

 

Δείτε το DEMO          Video Tutorials (στα Αγγλικά)